Tisztelt látogató!

Ebbe a rovatba illesztjük be az előzetesen megküldött leírásokat, képeket. Ha vállalja névvel, ha nem felhasználó névvel.

Várjuk hasznos tanácsaikat, élményeiket…

 

 

Szilveszteri petárdázás hatása:

Egyik kedves hölgy kenguru tartó tapasztalata egy nagyobb városból. Három kenguruval és egy kisállattal az erszényben egy kertvárosi környezetben tartja állatait a környék örömére. Tapasztalatai most küldte az oldalra:

„Városban lévő kenguru tartóként első szilveszterünkkor a petárdázástól, rakétázástól való félelmünkben kissé tanácstalanok voltunk. Tapasztalat és tanácsok híján ló és juh tartók tanácsait vettük alapul. Mindenképpen azt ajánlották, hogy zárjuk be az állatokat, mivel bent kisebb sérüléseknek lehetnek kitéve, mint kint, ahol esetleg teljes erejükből félelmükben nekifutnának a kerítésnek. Szilveszter éjszakáján így bezárva, időnként ellenőrizve meglepően simán átvészelték ezt a számukra félelmetes éjszakát. Szedálásra nem volt szükség (lehetőség sem). Reggel kiengedve az amúgy állandóan biztosított szabadságba az állatokat, nem figyeltünk meg semmi rendellenességet, mintha semmi sem történt volna, legeltek tovább.”